Visar alla 15 resultat

Laga din iPad Air hos Phoneix

iPad Air finns i följande modeller: A1474, A1475, A1476

Är du osäker på vilken iPad modell du har, kan du följa vår guide här

Om du har råkat skada din iPad Air på något sätt så är det inte ovanligt att enheten får en fysisk skada. Vanligast är att glaset spricker, batteriet blivit dåligt eller att laddporten har blivit skadad. Oavsett vilket problem du har med just din enhet så har vi lösningen för dig. Att lämna in din iPad Air för lagning hos Phoneix är en enkel och smidig process. Kom in för till oss eller skicka in din enhet via postorder så lagar en utav våra utbildade tekniker den.
Apples iPad Air presenterades i oktober 2013 och började säljas 1:a november 2013. Detta blev ett stort steg framåt för Apples iPad. Både i prestanda och i design eftersom det var iPad Air som lade grunden för hur de kommande enheterna skulle se ut. Vill du läsa mer om Apples iPad Air så kan du titta här.

Kan ni laga en fuktskadad iPad Air?

När det kommer till fuktskador så är det väldigt svårt att ge ett enda klart svar. Vi brukar säga att varje individuellt fall är annorlunda eftersom det ofta tar sig in olika mängder vatten eller fukt i enheterna.
Har du tur så kanske det är väldigt lite fukt som tagit sig in i din iPad. Då kan det räcka med att vi rengör komponenterna som blivit utsatta för att din enhet ska fungera igen. I andra fall så kan det krävas att vi byter ut display och/eller batteri för att få din enhet att starta igen.
För att sammanfatta det hela så kan man kort säga att det finns ingen exakt lösning på en fuktskada. Varje fall behöver bedömas individuellt och för att göra det behöver vi titta på just din enhet innan vi vet om det går att laga den eller inte. Kontakta gärna oss för mer information kring fuktskador.

Kan jag laga min iPad Air själv?

Vill du laga din enhet själv så har vi alternativ för även det. Titta här för att hitta tillgängliga delar för iPad Air. Skulle du känna att du inte har kunskapen för att genomföra reparationen efter att du beställt delar kan du alltid ta med delarna och enheten in till oss så fixar vi det.

Garantier

Vi lämnar alltid garanti på våra reparationer men garantitiden kan variera beroende på vad det är som är åtgärdat. Här hittar du våra allmänna villkor.
Skicka in din iPad Air till oss
Har du inte möjligheten att komma in till någon utav våra butiker så finns alltid alternativet att skicka in din iPad Air till oss. Det gör du enkelt genom att beställa reparationen via hemsidan. Vi skickar därefter ut en kartong till dig så att du enkelt kan packa ner din iPad Air och skicka in den till oss med den medföljande returfraktsedeln.