Visar alla 7 resultat

Laga iPad Air 3 i butik

iPad Air 3 har följande modellnummer: A2152, A2123, A2153

Är du osäker på vilken iPad modell du har, kan du följa vår guide här

Behöver du hjälp med att laga iPad Air 3? Då finns vi på Phoneix här för dig. Oavsett om du behöver ett skärmbyte på iPad Air 3 eller om kameran har lagt av så hjälper vi dig. Om du inte vet vad som är fel på din surfplatta så kan vi genomföra en felsökning på den. I många fall räcker det med en rengöring av komponenterna för att exempelvis ljudet eller laddporten ska fungera felfritt igen.

Vi på Phoneix vill hjälpa så många som möjligt med deras teknikstrul. Därför erbjuder vi våra kunder olika lösningar för att få sina telefoner och surfplattor lagade. Hos oss kan du välja att få din iPad Air 3 lagad i butik. Du behöver inte boka någon tid för reparationen, det är bara att dyka upp. Vill du däremot säkerställa att din iPad blir lagad under en specifik dag och tid så kan du boka en tid för lagningen här. I våra butiker kan du få personlig service av våra kunniga reparatörer. Du kan även välja Klarna som betalningsalternativ. Då kan du välja att dela upp din betalning.

Skicka in iPad Air 3 via postombud

Bor du inte i närheten av någon av våra butiker? Då har vi en lösning för dig också. Lägg en beställning på valfri lagning via vår hemsida. När vi har tagit emot din beställning skickar vi ut en låda till dig. I lådan finner du en returfraktsedel som du kan använda för att skicka in din iPad Air 3 till oss. När vi har tagit emot din surfplatta lagar vi den och skickar sedan tillbaka den till dig via ditt närmaste postombud. Det har aldrig tidigare varit så enkelt att få sin iPad Air 3 lagad! Om du har några frågor angående hur det fungerar att skicka in din iPad via postombud så kan du alltid kontakta oss. Du hittar våra kontaktuppgifter här.