Visar alla 15 resultat

Laga din iPad Air 2 hos PhoneIX

Modellen finn i följande: A1566, A1567.

Är du osäker på vilken iPad modell du har, kan du följa vår guide här

Ibland kan olyckan vara framme och din iPad kan råka ut för en olycka. Eftersom det är en stor display på iPad Air 2 så är det vanligast att det är just den som går sönder. Det resulterar ofta i att glaset spricker och/eller att den underliggande LCD:n går sönder. Du som kund kan dock vara lugn. Att laga iPad Air 2 är något våra tekniker är experter på och vi har delarna för att kunna ge dig en smärtfri upplevelse.

iPad Air 2 släpptes i oktober 2014. Den behåller samma design som sin föregångare iPad Air. Den stora skillnaden mellan de två enheterna är att iPad Air 2 har en display där glaset/tocuh och LCD är laminerade. Utöver den nya displayen så har även iPad Air 2 en ny trekärning processor, ny kamera och en lite mer slimmad profil än föregångaren. Vill du läsa vidare om iPad Air 2 så finner du mer information här.

Garantier

Vi lämnar alltid garanti på våra reparationer men garantitiden kan variera beroende på vad det är som är åtgärdat. Här hittar du våra allmänna villkor.

Skicka in din iPad Air 2 till oss

Har du inte möjligheten att komma in till någon utav våra butiker så finns alltid alternativet att skicka in din iPad Air 2 till oss. Det gör du enkelt genom att beställa reparationen via hemsidan. Vi skickar därefter ut en kartong till dig så att du enkelt kan packa ner din iPad Air 2 och skicka in den till oss med den medföljande returfraktsedeln.