Visar alla 11 resultat

Laga iPad 8 (8th Generation)

Ipad 8 finns i följande modeller: A2270, A2428, A2429, A2430

Är du osäker på vilken iPad modell du har, kan du följa vår guide här

Behöver du laga iPad 8? Då finns vi på Phoneix här för dig. Hos oss kan du få hjälp med att byta glas på iPad 8 eller om det inte är själva glaset som behöver bli utbytt så kan vi även hjälpa dig att byta ut din LCD. Efter en tids användning kan du även ditt batteri på din iPad 8 behövas bytas ut. Det spelar ingen roll vad som är fel på din iPad 8th Gen, vi på PhoneIX hjälper dig att åtgärda det.

Laga iPad 8 i butik

Vi på Phoneix har flera butiker runtom i Sverige från Falkenberg i söder till Umeå i norr. Du hittar en lista över alla våra butiker här. I våra butiker får du personlig service av våra duktiga reparatörer. Om du inte vet vad som är felet på din iPad 8 så kan våra tekniker göra en felsökning på den åt dig. Då tar de reda på vad som är fel på din iPad och ger sedan förslag på åtgärder och delar som kan behöva bytas ut. Du behöver inte boka någon tid för att få din iPad 8 lagad i butik, samtliga butiker erbjuder drop-in. Om du däremot redan vet när och var du vill få din iPad 8 lagad så kan du boka en tid för lagningen via vårt tidsbokningssystem.

Laga iPad 8 via reparationsbox

Bor du inte i närheten av någon av våra butiker? Då kan du skicka in din iPad 8 till oss via postombud. Lägg en beställning på valfri lagning på vår hemsida. Om du är osäker på vad som är fel på din iPad så kan du lägga en beställning på iPad 8 Felsökning. Då hjälper våra reparatörer dig att ta reda på vad som är fel och kontaktar sedan dig och kommer med åtgärds förslag. När vi har tagit emot din beställning skickar vi ut en reparationsbox till dig med en retur fraktsedel. Lådan använder du sedan för att skicka in din iPad till oss i. När vi har lagat din surfplatta skickar vi tillbaka den till dig via ditt närmaste postombud. Smidigare än så blir det inte!