Visar alla 11 resultat

Laga iPad 7 (7th Generation)

iPad 7 finns i följande  modeller: A2197, A2200, A2198

Är du osäker på vilken iPad modell du har, kan du följa vår guide här

Behöver du laga iPad 7? Då finns vi på Phoneix här för dig. Hos oss kan du få hjälp med att byta glas på iPad 7. Om det inte är själva glaset som behöver bli utbytt så kan vi även hjälpa dig att byta ut din LCD. Efter en tids användning kan du även behöva byta ut ditt iPad 7 batteri. Det spelar ingen roll vad som är fel på din iPad 7th Gen, vi på PhoneIX hjälper dig.

Laga iPad 7 i butik

Vi på Phoneix har flera butiker runtom i Sverige. Du hittar en lista över alla våra butiker här. I våra butiker kan du få personlig service av våra reparatörer. Om du inte vet vad som är felet på din iPad 7 så kan våra reparatörer göra en felsökning på den. Då tar de reda på vad som är fel på din iPad och vilka delar som behöver bytas ut. Du behöver inte boka någon tid för att få din iPad 7 lagad i butik. Det är bara att dyka upp. Om du däremot redan vet när och var du vill få din iPad 7 lagad så kan du boka en tid för lagningen via vårt tidsbokningssystem.

Laga iPad 7 via postombud

Bor du inte i närheten av någon av våra butiker? Då kan du skicka in din iPad 7 till oss. Lägg en beställning på valfri lagning på vår hemsida. Om du är osäker på vad som är fel på din iPad så kan du lägga en beställning på iPad 7 Felsökning. Då hjälper våra reparatörer dig att ta reda på vad som är fel och kontaktar sedan dig. När vi har tagit emot din beställning skickar vi ut en låda med en fraktsedel i till dig. Lådan kan du sedan använda för att skicka in din iPad till oss i. När vi har lagat din surfplatta skickar vi tillbaka den till dig via ditt närmaste postombud. Smidigare än så blir det inte!