Visar alla 16 resultat

Laga din iPad 6 hos oss

iPad  6 finns i följande modeller: A1893, A1954

Är du osäker på vilken iPad modell du har, kan du följa vår guide här

I mars 2018 presenterade Apple iPad 6 (6:e generationen) som skulle ersätta föregångaren iPad 5. Denna uppdaterade modell var mer ämnad för användning i samband med utbildningar eftersom Apple hade lagt till stöd för Apple Pencil. iPad 6 använder sig utav samma 9,7” display som iPad 5. Modellen finns tillgänglig i färgerna Space Grey, Silver och Guld. Vill du se ytterligare information om Apple iPad 6 kan du titta här.

Går det att byta hemknappen på iPad 6?

Det är möjligt att byta ut hemknappen på iPad 6 om den har gått sönder på något sätt. Problematiken som uppstår när man gör ett sådant byte är att du kommer att förlora TouchID-funktionaliteten. Detta beror på att original-hemknappen är parad med moderkortet från fabrik. Det finns alltså ingen möjlighet att få informationen från knappen eller moderkortet så man kan para en ny knapp till telefonen. Om du känner att det inte stör dig att behöva använda kod eller att använda din enhet utan skärmlås så kommer din iPad 6 att fungera precis som den ska.

Har du problem med att koppla upp på ditt trådlösa nätverk?

Det är inte helt ovanligt att du kommer att uppleva att din enhet tappar kopplingen med ditt trådlösa nätverk. Detta kan vara väldigt lätt löst genom att man går in på Inställningar > Allmänt > Nollställ > Nollställ nätverk. Skulle du fortfarande uppleva att du har problem efter att ha återställt nätverksinställningarna så kan det vara ett hårdvarufel. Då behöver du med största sannolikhet komma in till oss för ett byte av Wifi-antennen på din enhet. Kom in eller skicka in din enhet till oss så lagar vi din iPad 6.

Garantier

Vi lämnar alltid garanti på våra reparationer men garantitiden kan variera beroende på vad det är som är åtgärdat. Här hittar du våra allmänna villkor.

Skicka in din iPad 6 till oss

Har du inte möjligheten att komma in till någon utav våra butiker så finns alltid alternativet att skicka in din iPad 6 till oss. Det gör du enkelt genom att beställa reparationen via hemsidan. Vi skickar därefter ut en kartong till dig så att du enkelt kan packa ner din iPad 6 och skicka in den till oss med den medföljande returfraktsedeln.