Visar alla 16 resultat

Laga din iPad 5 hos PhoneIX

iPad 5 finns i följande modeller: A1822, A1823.

Är du osäker på vilken iPad modell du har, kan du följa vår guide här

Oavsett om du använder din iPad 5 (5:e generationen) till jobbet, skolan, för skojs skull eller kanske lite utav varje. Då kan det vara katastrof om den inte fungerar som den ska. Att laga iPad 5 hos oss på PhoneIX går fort så du inte behöver vänta länge på att få problemet åtgärdat.

När Apple presenterade iPad 5 i mars 2017 så blev den uppföljaren till den dåvarande instegsmodellen iPad Air 2. Även om det är ett par år mellan modellerna så är de ganska lika varandra både invändigt och utvändigt. Den största skillnaden är att iPad 5 saknar den laminerade displayen som iPad Air 2 hade. De flesta lägger inte märke till detta men är du uppmärksam kan du se skillnaden på enheterna. Vill du läsa mer om iPad 5 så hittar du all information här.

Går det att byta laddport på iPad 5?

Har du otur så kan laddporten på din enhet bli utsliten så att du får problem med att ladda enheten. Det kan vara så att det inte fungerar alls eller att det är glapp i kontakten. Att byta laddporten på en iPad 5 är dock en mer avancerad reparation än på andra enheter. Det krävs nämligen att vi löder bort den gamla kontakten och löder dit en ny för att få den att fungera igen. För att utföra en sådan reparation så får vi skicka den till någon utav våra löd-verkstäder i antingen Borås eller Varberg. Reparationstiden kan då bli längre än vid andra reparationer. Kontakta gärna oss för mer info.

Garantier

Vi lämnar alltid garanti på våra reparationer men garantitiden kan variera beroende på vad det är som är åtgärdat. Här hittar du våra allmänna villkor.

Skicka in din iPad 5 till oss

Har du inte möjligheten att komma in till någon utav våra butiker så finns alltid alternativet att skicka in din iPad 5 till oss. Det gör du enkelt genom att beställa reparationen via hemsidan. Vi skickar därefter ut en kartong till dig så att du enkelt kan packa ner din iPad 5 och skicka in den till oss med den medföljande returfraktsedeln.