Visar alla 16 resultat

Visa meny & filter 📲

Laga din iPad 3 hos oss

iPad 3 finns i följande modeller: A1416, A1430, A1403

Är du osäker på vilken iPad modell du har, kan du följa vår guide här

iPad 3 är Apples första iPad som använder sig utav deras Retina-display. Denna modellen behåller designen från föregående modell men kommer utrustad med bättre display, processor och kamera m.m. För att se mer information om iPad 3, titta här.

Vanliga skador som kan uppkomma på din enhet är att glaset spricker eller att touchen slutar fungera. Andra vanliga fel är att batteriet tar slut snabbt eller att det glappar när du försöker ladda din enhet. Vi kan dock laga de flesta iPad 3 problemen som du kan ha.

Om du har en iPad 3 som är trasig så är en pålitlig serviceverkstad något som kan ge dig sinnesro. Genom att anlita någon utav våra utbildade tekniker så kan du förlita dig på att din iPad repareras på rätt sätt.

Vill du laga din enhet själv så har vi alternativ för även det. Titta här för att hitta tillgängliga delar för iPad 3. Skulle du känna att du inte har kunskapen för att genomföra reparationen efter att du beställt delar kan du alltid ta med delarna och enheten in till oss så fixar vi det.

Garantier

Vi lämnar alltid garanti på våra reparationer men garantitiden kan variera beroende på vad det är som är åtgärdat. Här hittar du våra allmänna villkor.

Skicka in din iPad 3 till oss

Har du inte möjligheten att komma in till någon utav våra butiker så finns alltid alternativet att skicka in din iPad 3 till oss. Det gör du enkelt genom att beställa reparationen via hemsidan. Vi skickar därefter ut en kartong till dig så att du enkelt kan packa ner din iPad 3 och skicka in den till oss med den medföljande returfraktsedeln.