Visar alla 17 resultat

Laga Huawei Y6 2019 hos PhoneIX

Har du tappat din Huawei Y6 så den gått sönder? Börjar batteriet bli dåligt i mobilen, eller har du svårt att höra ljud från telefonen? Oroa dig inte, PhoneIX finns där för dig när du behöver laga din Huawei Y6 2019. Huawei har tagit ett allt starkare grepp om mobilmarknaden tack vare sin goda prestanda och ledande teknologi. Därmed ökar även efterfrågan på reparationer av Huawei-telefoner. Vi på PhoneIX är specialister på Huawei, och lagar alla de senaste modellerna från Honor 8 till Huawei P40. Vet du inte vad som är trasigt på telefonen, kan du konsultera våra duktiga tekniker om råd.

Vad kostar det att byta skärm på Huawei Y6 2019?

Den vanligaste reparationen på telefoner i allmänhet är byte av display. En telefon går fortfarande att använda med en trasig kamera eller svagt batteri, men ifall skärmen går sönder blir det genast mer kritiskt. Om du har sprickor i glaset eller om du inte ser någonting på skärmen behöver du byta skärmen. Att byta display på Huawei Y6 2019 kostar 999 kronor och tar ungefär två timmar att reparera. Hör av dig till oss så beställer vi hem delar. Vi hör sedan av oss till dig, så kan du komma in och laga din telefon. Börja dagen hos oss, så kan du passa på att göra andra ärenden under tiden.

Vad använder PhoneIX för reservdelar?

När du väljer PhoneIX som mobilreparatör kan du alltid vara säker på att vi använder marknadens bästa reservdelar. När det kommer till Huawei-modeller och även Huawei Y6 använder vi alltid originaldelar till våra reparationer. Våra utbildade tekniker tar väl hand om din mobiltelefon och vi lämnar 12 månaders funktionsgaranti på din köpta reparation. Har du långt till någon av våra butiker, kan du välja att skicka in din Huawei Y6 istället. Om du väljer att skicka in din mobiltelefon via postombud tar det ungefär 7 arbetsdagar att genomföra reparationen. Då kan vi säkerställa att vi får hem reservdelen, noggrant undersöka telefonen innan och efter samt skicka tillbaka den i bra skick.