Visar alla 18 resultat

Laga Huawei P40 via PhoneIX

Har du en sprucken skärm på din Huawei P40? Eller krånglar ljudet på den så att du hör dåligt? I så fall är du varmt välkommen in till PhoneIX om du behöver laga Huawei P40. Vi är Huawei-experter, och lagar allt mellan Huawei Honor 8 till Huawei P20. Även om du inte behöver reparera något utan bara vill ha konsultation, kan du besöka oss och få svar på dina frågor. Kolla med våra utbildade tekniker om du upplever strul med telefonen, oavsett om det är en trasig del eller ett program som strular på mobilen.

Vad kostar det att reparera Huawei P40?

Den vanligaste skadan på en mobil idag är en sprucken och trasig skärm, då det är den känsligaste delen på telefonen. Att byta display på Huawei P40 kostar 2999 kronor, och då byter vi även ramen på telefonen. Skulle istället baksidan vara trasig på telefonen, så kostar det 999 kronor att byta ut delen. Vill du byta batteri på din Huawei P40, så kostar det 899 kronor. Till Huawei använder vi alltid originaldelar, och lämnar ett års funktionsgaranti på reparationen.

Vart kan jag laga min telefon?

Det finns två sätt att laga din mobil på. Det vanligaste är att besöka någon av våra butiker ute i landet, är våra duktiga reparatörer är redo att bistå med hjälp och konsultation. Om du bor långt ifrån någon av våra butiker, så kan du även använda vår tjänst Telefonbrev. Då kontaktar du vår kundservice, så levererar vi ett paket till dig. Du skickar tillbaka mobilen, vi reparerar den, och skickar sen tillbaka en fungerande mobil. Smidigt, snabbt och telefonen känns som ny igen!