Visar alla 18 resultat

Visa meny & filter 📲

Laga Huawei P40 Pro hos PhoneIX

Har din telefon laddningsproblem? Eller har du tappat den och skärmen är sprucken och visar konstiga färger? Oavsett vilket problem du har, kan du laga din Huawei P40 Pro hos PhoneIX. Vi lagar alla Huawei-modeller från Huawei Honor 8, till de senaste P40-modellerna. Att reparera en Huawei-telefon tar ungefär tre timmar, men oftast går det ännu snabbare. Börja dina ärenden hos oss, så kan du träna, handla eller fika under tiden du väntar på att hämta mobilen.

Hur mycket kostar det att laga Huawei P40 Pro?

Den vanligaste olyckan som sker med en mobil, är att man tappar den. De yttersta delarna är känsligast för att gå sönder, således är de vanligaste reparationerna att byta display eller baksida på en mobil. Om din mobil har sprucket glas, dålig touch eller inte visar någon bild är det displayen som behöver bytas. Att byta display på Huawei P40 Pro kostar 3999 kronor, då byter vi glas, LCD-skärm och ram samtidigt. Ifall det är trasigt baktill, så kostar det 1299 kronor att byta baksidan. Vi använder alltid originaldelar, och vi lämnar alltid funktionsgaranti på ett år ifall något skulle strula efter reparationen.

Kan man skicka in sin mobil för reparation?

De flesta reparationerna sker i våra butiker, där våra utbildade reparatörer lagar enheterna direkt på plats. Bor du inte i närheten av någon butik? Då är du välkommen att skicka din Huawei till oss istället. Genom vår tjänst Telefonbrev kan du skicka din trasiga enhet till oss och få den lagad på några dagar. Kontakta oss så skickar vi hem ett paket till dig. I paketet kan du sedan sända din telefon, vi lagar den inom fem arbetsdagar, och skickar tillbaka den. Snabbt, smidigt, och du får en telefon som känns som ny. Kontakta oss om du har fler frågor om hur du smidigast lagar din mobil!