Visar alla 17 resultat

Laga Huawei P40 Lite på PhoneIX

Alla har vi upplevt problem med våra mobiler någon gång. Lågt ljud, trasig skärm och dåligt batteri är idag vardagliga problem som gör att våra liv inte kan fungera som de ska. Behöver du laga din Huawei P40 Lite? I så fall har du kommit helt rätt. Vi är en av Sveriges ledande Huawei-verkstäder, och våra utbildade reparatörer jobbar noggrant och snabbt. Oavsett om du behöver byta en trasig baksida, eller har frågor om mjukvaran på mobilen, så är du välkommen till PhoneIX.

Vad kostar det att laga skärm på Huawei P40 Lite?

Den vanligaste skadan på mobiler idag är att skärmen går sönder. Antingen har glaset spruckit, touchen har slutat fungera eller så strular bildskärmen. Alla dessa problem löser sig med ett displaybyte. Att byta display på Huawei P40 Lite kostar 1999 kronor, och då byter vi din gamla skärm mot en originalskärm. Kanske är det baksidan på telefonen som är trasig? Att byta baksida på Huawei P40 Lite kostar 799 kronor. Att laga en Huawei-telefon tar ungefär två-tre timmar ifall vi har reservdelen i butik. Kontakta oss för att se om vi har delen inne, så kan vi planera en reparation så att du får tillbaka telefonen så snabbt som möjligt.

Laga i butik – eller skicka mobilen till oss

De flesta väljer att lämna in sina mobiler direkt i någon av våra butiker, när de ändå springer andra ärenden. Du lämnar din mobil, shoppar lite i köpcentrat, kanske passar på att träna lite, och hämtar telefonen när du är klar. Många har dock långt att ta sig till en butik, men måste ha sin telefon lagad så fort som möjligt. I så fall kan du skicka in din telefon till oss istället. Genom vår tjänst Telefonbrev kan du beställa hem ett paket, med vilket du skickar in din mobil till oss. Vi felsöker telefonen, åtgärdar felen och skickar tillbaka telefonen till dig. Det går snabbt, smidigt, och din telefon känns som ny när du hämtar den från posten. Kontakta oss om du vill ha mer information om hur du använder tjänsten!