Visar alla 17 resultat

Laga Huawei P30 på PhoneIX

Har du en trasig skärm på din Huawei P30? Eller strular ljudet på telefonen så att du inte kan ringa eller lyssna på musik? Oavsett vadsom strular med telefonen, så är du varmt välkommen till PhoneIX för att laga din Huawei P30. Vi lagar alla Huawei från Honor 8 och framåt, och är det självklara valet om du vill laga din Huawei-telefon. Det går snabbt att laga sin Huawei P30 hos oss, börja dina ärenden hos oss så är den lagad inom tre timmar om vi har reservdelar i lager. Om du inte behöver reparera mobilen men har frågor eller andra problem med Huawei P30, så är du varmt välkommen att konsultera våra utbildade reparatörer.

Vad kostar det att byta glas på Huawei P30?

Om glaset är trasigt, touchen är seg eller om telefonen inte visar bild ordentligt, så behöver du byta skärmen på telefonen. Att laga skärmen på Huawei P30 kostar 2299 kronor. Är det istället glaset på baksidan som har gått sönder, då är kostnaden för denna reparation 899 SEK. Då byter vi även ut dina kameralinser, så har du trasiga kameralinser reparerar vi det på samma gång. Eftersom vi har ett nära samarbete med Huawei Sverige så lämnar vi alltid ett års garanti. Och självklart jobbar vi endast med reservdelar som är original. Du lämnar in en trasig enhet, och får tillbaka en telefon som känns som ny.

Laga i butik – eller skicka telefonen!

De flesta lagar sina telefoner i någon av våra butiker runt om i landet. Du börjar ditt varuhusbesök hos oss, gör dina övriga ärenden, och hämtar sedan ut din fräscha telefon. Men hur gör du om du bor långt ifrån någon av våra butiker? Vi har en lösning där också – Telefonbrev! Beställer du en reparation via Telefonbrev från listan här ovanför så kommer du komma i kontakt med vår kundservice. Du lämnar din adress, och vi skickar en fraktsedel eller ett paket till dig. Sedan skickar du in din telefon, vi reparerar den inom fem arbetsdagar, och du får tillbaka en fräsch telefon. Snabbt, säkert och smidigt, och du får tillbaka en telefon som känns som ny!