Visar alla 17 resultat

Hur gör jag för att Laga Huawei P20?

Vad gör jag om skärmen går sönder på min Huawei P20? Och hur gör jag om ljudet krånglar eller om batteriet är dåligt på mobilen? Du väljer att besöka någon av våra butiker såklart! Att laga Huawei P20 själv kan vara lite komplicerat, då detta är en av Huaweis absolut bästa modeller med en avancerad teknik. Vi lagar allt typer av Huawei, och har därför både erfarenhet och kunskap om Huawei i allmänhet, och P20 i synnerhet. Behöver jag ha en trasig telefon för att besöka PhoneIX? Absolut inte, tycker du att telefonen strular men inte vet varför, så kan du konsultera våra servicetekniker. Vi gillar att reparera telefoner, men vi älskar framför allt att ge god service!

Vad kostar det att byta skärm på Huawei P20?

Huawei P20 blev en av de vanligaste Huawei-telefonerna på marknaden när den släpptes. Därmed är det även en av de mest reparerade telefonerna på PhoneIX. Den vanligaste reparationen är att byta display på Huawei P20, och det kostar 1999 kronor inklusive moms. Då byter vi glas, bildskärm och touchpanel samtidigt. Behöver du istället byta batteri på Huawei P20, så kostar det 799 kronor. Har vi reservdelar i lager, är din enhet reparerad och klar inom tre timmar. Vi använder alltid originaldelar till Huawei, och lämnar alltid ett års funktionsgaranti på bytet.

Vart kan jag laga min mobil?

Du kan laga din mobil i någon av våra tio butiker. Där kan du konsultera våra experter, som felsöker din telefon och ger dig ett kostnadsförslag. Börja dagens ärenden hos oss, så är telefonen klar när du är färdig med dina ärenden. Hur gör jag om jag inte har tillgång till någon av era butiker? Då kan du använda vår tjänst Telefonbrev, vilket innebär att du skickar din telefon med paket till oss. Beställ önskad reparation(er) här ovanför, och välj att reparera den via Telefonbrev. Då hör vår kundtjänst av sig till dig med information om hur du går tillväga. Smidigt, snabbt och enkelt!