Visar alla 17 resultat

Laga Huawei P20 Pro hos PhoneIX

Har olyckan varit framme hos din Huawei P20 Pro? Har skärmen gått sönder, är telefonen svår att ladda eller kommer det inget ljud i telefonen? Det är då PhoneIX kommer in i bilden. Vi är experter på Huawei och det självklara valet när du vill laga din Huawei P20 Pro. Våra duktiga tekniker är utbildade att göra alla typer av reparationer, och kan hjälpa dig både när telefonen har gått sönder eller om du behöver återställa telefonen. Kolla vart din närmaste butik ligger, så ger vi dig konsultation om vad som behöver fixas.

Vad kostar det att byta skärm på Huawei P20 Pro?

Vad är fördelen med en 6.1 tum stor OLED-display? En fantastisk bildkvalitet såklart! Nackdelen är dock att det är väldigt mycket yta som kan fara väldigt illa ut. Trots den perfekta skärmen från Huawei så kommer många av våra kunder in med just en sprucken skärm. Att reparera displayen på Huawei P20 Pro kostar 2999 kronor och du kan genomföra den antingen i butik eller via vår hemsida. Du vet väl om att du kan kontakta det bolaget där du har din hemförsäkring? Då står du bara för självrisken, resten tar försäkringsbolaget.

Skydda din telefon med Holdit

Skärmen är som tidigare nämnts väldigt stor på Huawei P20 Pro, och att aldrig tappa den är nästan oundvikligt. Hur gör jag då för att undvika att den går sönder? Du skyddar telefonen såklart! Vi har både displayskydd och fodral  från Holdit till Huawei P20 Pro, för att skydda telefonen vid kollisioner. Displayskydden är av härdat glas, och tar de flesta smällarna istället för att skärmen ska ta dem. Då behöver du bara byta displayskydd, istället för att byta hela skärmen. Köper du den hos PhoneIX, så hjälper vi till med att montera den på skärmen!