Visar alla 16 resultat

Laga Huawei Nova 5T hos PhoneIX

Har du problem med att ladda din telefon? Eller har du tappat den och skärmen är sprucken och visar konstiga färger? Oavsett vad som strular, så kan vi laga din Huawei Nova 5T hos PhoneIX. Vi lagar alla Huawei-modeller från Huawei Honor 9, till Huawei Mate 20 Pro. Att reparera en Huawei-telefon tar ungefär tre timmar, men oftast går det ännu snabbare. Börja dina ärenden hos oss, så kan du träna, handla eller fika under tiden du väntar på att hämta mobilen.

Vad är kostnaden för att byta skärm på Huawei Nova 5T?

När skärmen går sönder på en telefon, så försvinner ett av de viktigaste redskapen vi har idag. Jobb, skola och socialt liv blir lidande, och idag kan du knappt åka kollektivtrafik utan en fungerande telefon. Därför finns vi till om olyckan skulle ske. Det kostar 1699 kronor att byta displayen på Huawei Nova 5T. Då byter vi hela framstycket, vilket betyder att både glas, touchmodul och bildskärm ersätts. Vi använder alltid originaldelar till Huawei, därför kommer mobilen kännas som nästan ny när har reparerat den!

Vart kan jag laga min telefon?

Du kan reparera din mobil på två olika sätt. Det vanligaste är att du besöker någon av våra tio butiker, där våra duktiga servicetekniker står redo att hjälpa dig. Har vi reservdelar inne, tar det två-tre timmar att laga din Huawei Nova 5T. Under tiden du lämnar in den, kan du passa på att shoppa, träna eller fika. Men hur gör jag om jag bor långt ifrån någon PhoneIX-butik? Då kan du istället skicka in din mobil till oss. Välj vilken reparation du vill utföra här ovan, och välj alternativet ’Telefonbrev’. Då kontaktar vi dig om hur du skickar din mobil. Inom ungefär sju arbetsdagar har vi din telefon lagad och skickar tillbaka den till dig. Givetvis använder vi alltid originaldelar till Huawei Nova 5T, och lämnar ett års funktionsgaranti på reparationen.