Nyheter, Rykten

Nya iPhone är på ingång

Apple har som vanligt varit mycket hemlighetsfulla gällande deras nya modeller som kommer att lansera nu i höst. Som det ser ut nu kommer det att släppas tre olika Iphone-modeller. Precis som vanligt fortsätter Apple att leverera nytt för varje år och det är snart ett år sedan Apple släppte Iphone 8, Iphone 8 Plus och storsäljaren Iphone X.

Vi på PhoneIX har gjort lite research i vad vi tror kommer bli de nya bästsäljande telefonerna i Sverige.

Nytt för 2018

En av modellerna är på 5,8tum. Vi tror den kommer vara exakt som Iphone X modellen som kom ut september 2017 men med mer kraft i processorn och med mer minne. Den kommer även att vara billigare än den nuvarande Iphone X. Men frågan är, vad kommer Apple att döpa den till? Lägg gärna en kommentar om vad du tror!

Den andra modellen är sannolikt en Plus-modell på 6,5tum. Den blir i samma storlek som dom andra Plus-modellerna men kommer nu ha en heltäckande display istället för en ram runt med hemknapp. Denna modellen kommer innehålla Face ID Gen 2 medans vanliga Iphone X endast har Gen 1. Face ID. Gen 2 Fade ID är snabbare i upplåsningen och har ännu högre säkerhet.

Sist men inte minst kommer dom släppa en ny, lite billigare mobil. Den kommer att ha samma heltäckande skärm som Iphone X och stöd för Face ID, fast vara snäppet mindre och använd LCD-skärm istället för OLED vilket gör att den också kommer vara något billigare. Det som utmärker denna telefonen är främst storleken och skärmen, då den blir 6,1tum. Modellen kommer ha en ensam kamera på baksidan, istället för två som övriga X-modeller.

Dessa nya modeller kommer även finnas i flera färgval som svart, vit och guld. Men någon av modellerna kommer även finnas i lite färggladare färger för en den som vill ha en liten mer färgklick i vardagen. Vad gäller kapacitet för lagringsminne så kan vi räkna med att samtliga modeller kommer kunna ha ett betydligt större lagringsutrymme än vad tidigare telefoner har haft. Exakta siffror har vi ännu inte fått tag på!

Youtube-profilen Marques Brownlee, även känd som MKBHD visar i videoklippet upp hur han tror att modellerna kommer att se ut. Kolla videon!

De tre nya modellerna väntas presenteras under Apples evenemang i september. Priset för dessa är ännu okänt. Håll utkik!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *