Tips & Råd

Lämna in din Samsung till en auktoriserad reparatör.

Samsung Göteborg

Har din Samsung gått sönder? Har glaset spruckit eller delar lossnat? Verkar batteriet plötsligt värdelöst? Inga problem för oss på PhoneIX. Våra kunniga reparatörer kan allt om Samsungmobiler. Vi lagar din telefon på några timmar och vi lämnar alltid garantier på våra reparationer. Vi har drop-in service i alla våra butiker under ordinarie öppettider.

Du kan kombinera en mobilreparation med en god lunch och lite shopping, eller lämna in den på lunchen på jobbet och hämta den när du går hem. Vi vill göra ditt mobilliv lite enklare och mycket smidigare.

Fördelen med oss på PhoneIX, är att vi är auktoriserade av Samsung att utföra reparationer på deras mobiler. Det betyder att vi kan köpa reservdelar i original direkt från Samsung och att alla våra reparatörer har utbildning på att laga just Samsungtelefoner. Det betyder också att vi måste skriva under på Samsungs höga kvalitetskrav på utfört arbete och att vi lämnar garanti på alla våra reservdelar och på vårt arbete. Hos oss kan du känna dig trygg i att arbetet utförs av proffs med rätt utrustning och lång erfarenhet. När du får tillbaka din mobil är den nästan som ny.

Att reparera Samsungtelefoner själv, inte att rekommendera. 

Det vanligaste felet vi möter är att glaset har gått sönder på mobilen och att displayen har fått färgfläckar/svarta partier eller slocknat helt. När glaset går sönder bildas det små fina glasflisor och det finns risk att du ska få glas i fingrarna. Dessutom kan fukt tränga in genom sprickorna om telefonen skulle bli blöt. Våra kunniga reparatörer kan fixa glas och display på nolltid. Kontakta oss gärna innan för att säkerställa att vi har reservdelarna du behöver inne i lager. Modeller som t.ex. Samsung Galaxy S10 & Galaxy S10+ är väldigt vanliga att vi lagar. Detta gör att reservdelarna ibland är slut under intensiva perioder.

Det går att laga sin Samsung själv. Det finns massor av ”Gör det själv” videos på YouTube som visar hur man byter glas, kamera och display. Det finns även företag på nätet som säljer billiga reservdelar. Men skenet bedrar. Reservdelarna är svåra att få tag i (om man inte är ett företag och vill köpa 100st i taget) och det finns många som säljer falska delar. Risken är stor att du gör mer skada än nytta om du försöker, eller att delarna du köpt inte passar/fungerar korrekt. Dessutom krävs det en hel del specialverktyg som du måste köpa för att kunna ta isär din Samsung. Dessa verktyg är svåra för en privatperson att komma över. Sen tar det väldigt lång tid för en amatör att lära sig alla knep så att mobilen inte går sönder ännu mer. Våra kunniga tekniker använder alltid de specialverktyg som jobbet kräver, eftersom vi är auktoriserade av Samsung och därför har tillgång till originalverktyg och reservdelar. Alla våra reparatörer har lång erfarenhet av att plocka isär Samsungmobiler och sätt ihop dem igen. De kan klara jobbet på ett par timmar, när den glade amatören behöver en hel helg och förmodligen en ny mobil när han/hon är klar. Vi säljer inte reservdelar eller specialverktyg till Samsung. Vi rekommenderar att ett proffs får laga den.

Om du har frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på [email protected]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *