Gör karriär på PhoneIX.

Bli en del av PhoneIX.

Vi är våra mobiltelefoner. Här har du vännerna, pengarna, minnena och planerna. Vi skyddar och tar hand om din mobil och finns tillhands för dig när din telefon inte gör det.
Vi är PhoneIX.
Scrolla ned för lediga tjänster.

Lediga tjänster

Just nu har vi inte några lediga tjänster.

Hållbart.

Vi har en lokal närvaro och vi lagar där vi finns. Vi skickar inte telefonerna vidare till en annan stad eller ett annat land för att de ska lagas. Det är bra för miljön och det är hållbarhet. Vi säljer tillbehör som håller hög kvalitet, det kostar några kronor mer, men det förlänger livslängden betydligt bättre på en telefon jämfört med lågprisprodukter. Det är hållbarhet.

Pålitligt.

Våra kunder ska alltid kunna lita på oss. Vi gör vårt bästa för att hitta
bästa möjliga lösning för varje kund. Det kan vi göra eftersom vi har kunskap och erfarenhet av att förlänga livet på mobiltelefoner. Vi står för vårt ord, men om vi gör fel rättar vi till det. Våra kunder ska alltid känna sig trygga med våra råd och att lämna bort sin telefon till oss. Vi är alltid ärliga. Både med våra medarbetare, våra leverantörer och våra kunder. På så sätt skapar vi lojalitet.

Närvarande.

Vi är alltid närvarande, det betyder att vi engagerar oss i våra kunder och deras problem, vi lyssnar, förstår och försöker erbjuda bästa möjliga lösning. På så sätt skapar vi goda och förhoppningsvis långa relationer med våra kunder. Det ska vara lätt att hitta till en av våra butiker, antingen till en fysisk butik eller på nätet. Vi är också närvarande i utvecklingen inom vår bransch, vi lyssnar, vi lär oss och vi lär ut till våra kunder.