Gör karriär på PhoneIX.

Bli en del av PhoneIX.

Vi är våra mobiltelefoner. Här har du vännerna, pengarna, minnena och planerna. Vi skyddar och tar hand om din mobil och finns tillhands för dig när din telefon inte gör det.
Vi är PhoneIX.
Scrolla ned för lediga tjänster.

Lediga tjänster

Extrapersonal till vår butik i Varberg
Varberg
Ansök före 2019-04-15
Idag är vi människor ett med våra mobiltelefoner. Hela livet finns här. Därför ser vi till att skydda och reparerar din mobiltelefon när olyckan har inträffat. Vill du vara en del av Sveriges smartaste kedja inom mobiltelefoni? Vi ska bli Sveriges bästa helhetsleverantör för ett problemfritt och hållbart mobilt liv. Genom att erbjuda allt från enkla råd och gör det själv-kits, till nya abonnemang och snabb service kan vi lova att det alltid finns en lösning. Våra kunder ska aldrig behöva vara utan en mobil. Läs vidare och sök idag! Vi ser fram emot att få in din ansökan! Vi erbjuder dig: • Avtalsenlig lön. • Provision och bonus baserat på din prestation. • Utbildning inom både service och sälj, samt goda karriärmöjligheter inom bolaget. • En rolig och utvecklande arbetsmiljö där du får ta ansvar. Dina arbetsuppgifter: Som säljande tekniker jobbar du med reparationer och försäljning. Du kommer vara ansiktet utåt och bemöta våra kunder för sälja in hela vårt sortiment. Vi kommer att erbjuda dig extra timmar, främst på helgerna. Det kommer även finnas möjlighet att ta extra pass i våra butiker i Falkenberg och Gekås. Vi vill därför att du är: • Pålitlig - Du håller vad du lovar. • Brinner för ditt jobb - Du är engagerad i jobbet, kunderna och kollegorna. • Noggrann - Du genomför dina arbetsuppgifter med omtanke. Våra stjärnor som jobbar på PhoneIX gillar att göra affärer och har ett brinnande intresse för teknik och att hjälpa kunder. Välkommen till PhoneIX - Lite snack. Mycket verkstad!
Ansök här
Inköp och logistikchef
Varberg
Ansök före 2019-04-18
Vi växer och nu behöver vi dig! Välkommen till PhoneIX! Vill du ha en nyckelroll i Sveriges smartaste kedja inom mobiltelefoni? Vi ska bli Sveriges bästa helhetsleverantör för ett problemfritt och hållbart mobilt liv. Idag är vi människor ett med våra mobiltelefoner. Här har vi våra vänner, vår ekonomi och alla våra dagliga planer. Vi skyddar och tar hand om din mobiltelefon och finns alltid där för dig när olycka har varit framme. Vi är PhoneIX! OM TJÄNSTEN Som Inköp och logistikchef kommer du att få vara en av nyckelpersonerna inom bolaget. Just nu går vi igenom en stark tillväxtperiod och vi behöver en person med hög arbetsmoral som ser möjligheterna att växa in i en spännande och utvecklande roll. Du kommer att få ett väldigt stort ansvar och rapportera direkt till VD. ARBETSUPPGIFTER - Ansvarig för all inköp. - Ansvarig för bolagets logistik internt och externt mot våra leverantörer. - Ansvarig för vårt produktsortiment. - Dagligt stöd till butikscheferna för att kontrollera leveranser och lagerhantering. VI SÖKER DIG SOM - Tidigare jobbat med inköp - Är noggrann och har hög arbetsmoral - Har en positiv inställning och ser lösningar - Har tydliga ledaregenskaper och en stor social kompetens - Har stora ambitioner och ser möjligheterna inom PhoneIX Som person har du en stor egen drivkraft och tar ansvar för din uppgift. Du kommer ha omfattande kontakter inom och utanför företaget vilket kräver en mycket god kommunikativ förmåga. Utöver detta ser vi att du är mycket samarbetsvillig och tycker att det är roligt att arbeta i team samt bidrar till detta genom en mycket positiv attityd. Stort fokus kommer att läggas på dina personliga egenskaper. ÖVRIG INFORMATION Start: Omgående Omfattning: Heltid Placering: Huvudkontoret i Varberg Lön: Fast månadslön INFORMATION OM BOLAGET PhoneIX grundades 2013 och har sedan dess blivit det självklara valet i Sverige när det kommer till reparationer, reservdelar och tillbehör. Vi strävar varje dag efter att möta våra kunders krav på professionell och snabb hjälp. Vårt huvudkontor finns beläget i vackra Varberg och i dagsläget var vi butiker i 11st orter runtom i Sverige. Just nu finns stora planera på expansioner. Både digitalt och i fysiska butiker. Följ med oss på en oförglömlig resa! Välkommen till PhoneIX - Lite snack. Mycket verkstad!
Ansök här
Kundtjänstansvarig
Varberg
Ansök före 2019-04-18
Vi växer och nu behöver vi dig! Välkommen till PhoneIX! Vill du ha en nyckelroll i Sveriges smartaste kedja inom mobiltelefoni? Vi ska bli Sveriges bästa helhetsleverantör för ett problemfritt och hållbart mobilt liv. Idag är vi människor ett med våra mobiltelefoner. Här har vi våra vänner, vår ekonomi och alla våra dagliga planer. Vi skyddar och tar hand om din mobiltelefon och finns alltid där för dig när olycka har varit framme. Vi är PhoneIX! OM TJÄNSTEN Som Kundtjänstansvarig kommer du att få vara med och bygga upp en av våra viktigaste avdelningar. Kundtjänst, E-handel & Lager. Just nu går bolaget igenom en stark tillväxtperiod och vi behöver en person med hög arbetsmoral som ser möjligheterna att växa in i en spännande och utvecklande roll. Denna rollen är nyligen framtagen för att kunna stötta upp flera av våra andra avdelningar så att vi kan fortsätta våra expansiva planer. Både digitalt och i fysiska butiker. Du kommer att få ett väldigt stort ansvar och vara en av våra nyckelpersoner på huvudkontoret. ARBETSUPPGIFTER - Ansvarig för vår centrala kundtjänst - via telefon & mail - Ansvarig för beställningar, returer & reklamationer från e-handeln - Företagsservice – Kontaktperson till våra företagspartners - Interna beställningar och lagerhantering VI SÖKER DIG SOM - Är noggrann och har hög arbetsmoral - Har en positiv inställning och ser lösningar - Som vill vara med och utveckla PhoneIX - Jobbar strukturerat och metodiskt - Har stora ambitioner och ser möjligheterna inom PhoneIX - Alltid ser till kundens bästa och levererar service i världsklass Som person har du en stor egen drivkraft och tar ansvar för din uppgift. Du strukturerar själv ditt arbetssätt och driver dina processer vidare så att de leder i målets riktning. Du kommer ha omfattande kontakter inom och utanför företaget vilket kräver en mycket god kommunikativ förmåga. Utöver detta ser vi att du är mycket samarbetsvillig och tycker att det är roligt att arbeta i team samt bidrar till detta genom en mycket positiv attityd. Stort fokus kommer att läggas på dina personliga egenskaper. ÖVRIG INFORMATION Start: Omgående Omfattning: Heltid Placering: Huvudkontoret i Varberg Tjänstepension: Ja Lön: Fast månadslön INFORMATION OM BOLAGET PhoneIX grundades 2013 och har sedan dess blivit det självklara valet i Sverige när det kommer till reparationer, reservdelar och tillbehör. Vi strävar varje dag efter att möta våra kunders krav på professionell och snabb hjälp. Vårt huvudkontor finns beläget i vackra Varberg och i dagsläget var vi butiker i 11st orter runtom i Sverige. Just nu finns stora planera på expansioner. Både digitalt och i fysiska butiker. Följ med oss på en oförglömlig resa! Välkommen till PhoneIX - Lite snack. Mycket verkstad!
Ansök här
Key Account Manager
Varberg
Ansök före 2019-04-18
Vi växer och nu behöver vi dig! Välkommen till PhoneIX! Vill du ha en nyckelroll i Sveriges smartaste kedja inom mobiltelefoni? Vi ska bli Sveriges bästa helhetsleverantör för ett problemfritt och hållbart mobilt liv. Idag är vi människor ett med våra mobiltelefoner. Här har vi våra vänner, vår ekonomi och alla våra dagliga planer. Vi skyddar och tar hand om din mobiltelefon och finns alltid där för dig när olycka har varit framme. Vi är PhoneIX! OM TJÄNSTEN Som KAM kommer du att få vara en av nyckelpersonerna inom bolaget. Du kommer att få en central roll med stora möjligheter till att kunna påverka PhoneIX framtid och även din egen utveckling. Just nu går vi igenom en stark tillväxtperiod och vi behöver en person med hög arbetsmoral som ser möjligheterna att växa in i en spännande och utvecklande roll. Du kommer att få ett väldigt stort ansvar och rapportera direkt till VD. ARBETSUPPGIFTER - Du kommer att vara vår kontakt och säljare mot våra viktigaste kunder och samarbetspartners. - Du kommer att ha eget budgetansvar och rapportera direkt ill VD. - Du kommer att resa en del för att besöka våra partners, kunder och våra egna butiker. - Du kommer att jobba med befintliga kunder. VI SÖKER DIG SOM - Tidigare jobbat med försäljning. - Har erfarenhet av B2B-försäljning. - Har en positiv inställning och ser lösningar. - Har tydliga ledaregenskaper och en stor social kompetens. - Är operativ och förstår vikten av specifika detaljer för att helheten ska bli bra - Med lätthet hittar nya vägar för att utveckla affären. Som person har du en stor egen drivkraft och tar ansvar för din uppgift. Du kommer ha omfattande kontakter inom och utanför företaget vilket kräver en mycket god kommunikativ förmåga. Utöver detta ser vi att du är mycket samarbetsvillig och tycker att det är roligt att arbeta i team samt bidrar till detta genom en mycket positiv attityd. Stort fokus kommer att läggas på dina personliga egenskaper. ÖVRIG INFORMATION Start: Omgående Omfattning: Heltid Placering: Huvudkontoret i Varberg Lön: Fast månadslön + provision INFORMATION OM BOLAGET PhoneIX grundades 2013 och har sedan dess blivit det självklara valet i Sverige när det kommer till reparationer, reservdelar och tillbehör. Vi strävar varje dag efter att möta våra kunders krav på professionell och snabb hjälp. Vårt huvudkontor finns beläget i vackra Varberg och i dagsläget var vi butiker i 12st orter runtom i Sverige. Just nu finns stora planera på expansioner. Både digitalt och i fysiska butiker. Följ med oss på en oförglömlig resa! Välkommen till PhoneIX - Lite snack. Mycket verkstad!
Ansök här

Hållbart.

Vi har en lokal närvaro och vi lagar där vi finns. Vi skickar inte telefonerna vidare till en annan stad eller ett annat land för att de ska lagas. Det är bra för miljön och det är hållbarhet. Vi säljer tillbehör som håller hög kvalitet, det kostar några kronor mer, men det förlänger livslängden betydligt bättre på en telefon jämfört med lågprisprodukter. Det är hållbarhet.

Pålitligt.

Våra kunder ska alltid kunna lita på oss. Vi gör vårt bästa för att hitta
bästa möjliga lösning för varje kund. Det kan vi göra eftersom vi har kunskap och erfarenhet av att förlänga livet på mobiltelefoner. Vi står för vårt ord, men om vi gör fel rättar vi till det. Våra kunder ska alltid känna sig trygga med våra råd och att lämna bort sin telefon till oss. Vi är alltid ärliga. Både med våra medarbetare, våra leverantörer och våra kunder. På så sätt skapar vi lojalitet.

Närvarande.

Vi är alltid närvarande, det betyder att vi engagerar oss i våra kunder och deras problem, vi lyssnar, förstår och försöker erbjuda bästa möjliga lösning. På så sätt skapar vi goda och förhoppningsvis långa relationer med våra kunder. Det ska vara lätt att hitta till en av våra butiker, antingen till en fysisk butik eller på nätet. Vi är också närvarande i utvecklingen inom vår bransch, vi lyssnar, vi lär oss och vi lär ut till våra kunder.