Hur byter jag skärm på min iPhone 8?

En fråga som vi ständigt får in till oss på kundtjänst är hur man själv byter skärm på en iPhone 8. Med detta inlägg vill vi hjälpa dig att gå igenom de viktigaste sakerna du behöver tänka på och vad du bör undvika. Till din hjälp har vi även skapat en instruktionsvideo som du kan följa för att steg för steg genomföra din reparation. Titta gärna igenom hela filmen innan du börjar. Gör detta för att inte missa några viktiga delar och för att få förståelse för att det tar tid och att mycket kan gå fel på vägen om du inte är noggrann.

Har du allting du behöver för att laga iPhone 8?

Till en början kan det låta och se enkelt ut att genomföra denna reparation. Men vi vill lyfta en varningens finger innan du sätter igång. Tänk på följande punkter innan du sätter igång:

  • Har du genomfört en säkerhetskopiering på din iPhone 8? (Se till att allting är sparat så att ingenting gå förlorat ifall något skulle hända med din mobiltelefon)
  • Har du alla reservdelar som du behöver? (iPhone 8 Display & Packning)
  • Har du en bra arbetsyta hemma som du kan jobba på? Med bra ljus och rent från smuts?
  • Har du gott om tid och en dator framför dig där du kan följa våra instruktioner steg för steg? Stressa inte igenom reparationen. Om det är första gången du gör det, se till att ha lite extra marginal.

Tänk på att du bör ha följande verktyg och reservdelar när du sätter igång:

Verktygskit – Alla verktyg du behöver för reparationen
Sugpropp – Det självklara valet när du skall avlägsna den gamla skärmen
iPhone 8 Display – En skärm av högsta kvalitet som kommer att motsvara dina förväntningar
Packning – En packning som skyddar mot damm, smuts och orenliga partiklar. Denna packning gör att du kan använda din iPhone 8 precis som förut.

Klicka på videon för att komma igång! Lycka till!

Ta hjälp av våra tekniker om du är tveksam

Att genomföra en reparation hemma i kammaren är oftast det billigare alternativet. Det förutsätter att telefonen inte är i sämre skick än innan du genomförde reparationen. Om du är minsta tveksam och aldrig gjort något liknande innan så rekommenderar att du istället kommer in till någon av våra butiker för att få hjälp. I butik lämnar vi alltid 1 år garanti och våra tekniker har lång erfarenhet av att laga iPhone 8.

Skärmbyte iPhone 8