PhoneIX GDS

PhoneIX GDS

Att laga är att växa. Upplev känslan av en lyckad reparation!

Batteribyte - iPhone 6

Mest populära guider.

Missa inte våra mest populära guider för hemmafixaren.

Att laga sin telefon hemma är inte så svårt, men du behöver ha bra delar och rätt verktyg. Och så klart kunskap kring hur du ska göra.
För dig som hellre lämnar in den för en snabb och smärtfri reparation så kan vi såklart hjälpa dig även där.
Guider

iPhone 6/6s/7

Support

Denna avdelning är fortfarande i en tidig fas och vi jobbar dagligen på att utveckla och förbättra den.

Inom kort kommer vi här erbjuda ett brett utbud av guider, tips och support.

De vanligaste frågorna hittar du förhoppningsvis svar på här till höger, och om du inte gör det är du självklart välkommen att kontakta oss.

Vanliga frågor

PhoneIX GDS är vårt sortiment av reservdelar och verktyg för hemmafixaren och den som vill ”göra-det-själv” helt enkelt.

Att laga själv är både kul och framförallt givande, att själv laga något höjer ditt självförtroende och ger en härlig känsla av att lyckas.

När du köper en reservdel från PhoneIX köper du även kvalité och trygghet. Vi lämnar 1 års garanti på alla våra reservdelar.

Garantin omfattar inte fysiska skador, såsom sprickor i glas eller smuts i hörlursuttag (läs mer). För batterier räknar vi med samma slitage som originaltillverkaren (ca. 15% efter 500 laddcykler).

Om du har fått fel del, eller om något inte fungerar som det ska så hjälper vi dig. Innan vi byter ut delen så försöker vi hjälpa dig via mail och/eller telefon.

Har du möjlighet rekommenderar vi dig att besöka en butik.

Är delen trasig så gör vi en bedömning om det är ett produktionsfel eller om felet kan ha uppkommit vid hantering efter leverans.

Kontakta oss

Hittar du inte svar på din fråga här eller i våra guider? Skicka ett meddelande till oss så svarar vi så fort vi kan för att hjälpa dig på bästa sätt!