Certifierade Begagnade Telefoner

Certifierade Begagnade Telefoner

När du köper en begagnad mobiltelefon på PhoneIX kan du vara säker på att den är noga utvald, kontrollerad och hanterad av våra professionella tekniker.

Smartare Smartphones

Idag är smartphones så avancerade att många inte längre efterfrågar de nya funktionerna och senaste tekniken som marknadsförs. Så varför köpa nya telefoner när du kan köpa en begagnad telefon som är så gott som ny?

 • Handla hållbart. Du minskar din miljöpåverkan enormt genom att välja begagnad elektronik framför ny.
 • Spara pengar. Du kan ofta spara flera tusen genom att välja en begagnad mobiltelefon.

Så här certifierar vi

 1. Visuell inspektion
  Vi undersöker först enheten visuellt för att bedöma om den är i tillräckligt gott skick för att lämpa sig för andrahandsmarkanden.
 2. Teknisk inspektion
  Vi återställer och uppdaterar enheten till senaste mjukvaran. Därefter gör vi ett test på alla funktioner bland annat kameror, högtalare, mikrofoner, touch, WiFi, GPS.
 3. Batteriprestanda
  I detta steget stresstestar och kontrollmäter vi batteriet för att säkerställa prestandan. Ofta byter vi ut batteriet till våra egna då dessa levererar minst lika bra prestanda som ett helt nytt originalbatteri.
 4. Betygsättning
  Efter att vi inspekterat den visuellt, testat alla funktioner och komponenter samt kontrollerad och/eller bytt ut batteriet görs en sista visuell inspektion och enheten certifieras genom vårt system där den betygsätts enligt vår skala 1-5 stjärnor.

Sedan är telefonen certifierad och klar!