PhoneIX Outlet

Gekås Ullared

VÄLKOMMEN!

DIN MOBILREPARATÖR I ULLARED

Passa på att laga din mobil eller surfplatta när du besöker Gekås! Hos oss kan du laga din iPhone, iPad, Samsung eller Huawei.

Vi älskar att leverera god service till våra kunder och älskar utmaningen som finns i att alla har olika skador på den elektronik dem lämnar in!

Och vet du vad det bästa är? Vi erbjuder inte bara reparationer av mobiltelefoner, surfplattor och annan elektronik. Vi har också ett brett utbud av tillbehör, skydd och praktiskt utrustning till din mobil och surfplatta.

Tack vare våra samarbeten med mobiloperatörer i Sverige kan vi även erbjuda dig som kund ett nytt abonnemang eller en bra förlängning på ditt befintliga.

VANLIGA FRÅGOR

Mån – Fre | 9:30-19
Lördag | 09:30-17
Söndag | 11-17

Vi reserverar oss för eventuella avvikande öppettider vid helgdagar och högtider. Du är varmt välkommen att ringa oss innan om du är osäker!

Du hittar vår butik i Gallerian, precis utanför Gekås entré.

Fördelen med oss på PhoneIX är att vi lagar nästan allt samma dag, oftast inom 1-2 timmar. Detta är ett perfekt tillfälle för dig att ta en lunch och ta en shoppingrunda medan du väntar.

Vi har även fler butiker runtom i Sverige som du kan läsa om här.

Nej, du behöver inte boka tid för att laga din telefon hos oss. Vi erbjuder express-service via drop-in. Snabbt och enkelt!

Om du däremot vill vara säker på att den blir reparerad på en specifik tid så erbjuder vi tidbokning. Kontakta oss via formuläret och säg vilken tid du vill att reparationen skall vara klar!

Reparationstider:

Laga iPhone – ca. 1 timme
Laga Samsung – ca. 1-2 timmar
Laga iPad – ca. 3-4 timmar
Laga övriga modeller – ca. 2 timmar

När du besöker Gekås förväntar du dig låga priser, därför har vi har ännu lägre priser än i våra övriga butiker. Däremot kan det i vissa fall förekomma mer arbete beroende på hur illa skadan är på din telefon eller surfplatta . Men det meddelas då i butiken innan arbetet påbörjas.

FRÅGOR?

KONTAKTA BUTIKEN

E-post: gekas@phoneix.se

Gallerian, Gekås
Adress
: Danska Vägen 8, 311 60 Ullared