VÄLKOMMEN!

LAGA DIN MOBIL I VARBERG

Hos oss kan du laga din Iphone, Ipad, Samsung eller Huawei! Vi är en telefonbutik som verkligen bryr oss om dig som kund och vi finns här för att hjälpa dig!

Vi jobbar i en teknisk komplicerad bransch. Därför ser vi alltid till att ha utbildad och kunnig personal för att lösa alla dina problem som du kan tänkas ha med din mobiltelefon eller surfplatta.

Och vet du vad det bästa är? Vi erbjuder inte bara reparationer av mobiltelefoner, surfplattor och annan elektronik. Vi har också ett brett utbud av skal, skärmskydd, hörlurar och mycket mer!

Tack vare våra samarbeten med mobiloperatörer i Sverige kan vi även erbjuda dig som kund ett nytt abonnemang eller en bra förlängning på ditt befintliga.

VANLIGA FRÅGOR

Mån – Fre | 10-18
Lördag | 10-15
Söndag | Stängt

Vi reserverar oss för eventuella avvikande öppettider vid helgdagar och högtider. Du är varmt välkommen att ringa oss innan om du är osäker!

Laga din mobil hos oss på PhoneIX i Varberg. Vår butik ligger mitt i centrum längs Torggatan. Det finns gott om parkeringsplatser i Lorensbergs P-hus.

Fördelen med oss på PhoneIX är att vi lagar nästan allt samma dag, oftast inom några timmar. Detta är ett perfekt tillfälle för dig att ta en lunch på stan eller en shoppingrunda medan du väntar. Varberg centrum är väldigt vackert som du säkert redan vet!

Vi har även flera butiker runt om i Sverige som du kan läsa om här.

Nej, du behöver inte boka tid för att laga din telefon hos oss. Vi erbjuder express-service via drop-in. Välkommen in!

Om du däremot vill vara säker på att den blir reparerad på en specifik tid så erbjuder vi tidsbokning. Kontakta oss via formuläret och säg vilken tid du vill att reparationen skall vara klar!

Reparationstider:

Laga iPhone – ca. 1 timme
Laga Samsung – ca. 1-2 timmar
Laga iPad – ca. 3-4 timmar
Laga övriga modeller – ca. 2 timmar

I normala fall inte. Vi tar samma pris för reparation i butik som vi annonserar ut på vår hemsida. Däremot kan det i vissa fall förekomma mer arbete beroende på hur illa skadan är på din telefon eller surfplatta . Men det meddelas då i butiken innan arbetet påbörjas.

Vi har lagat och reparerat mobiltelefoner och surfplattor i många år. Vi kommer göra allt vi kan för att hjälpa dig. Om skadan skulle vara så illa att det inte går att laga, då hjälper vi dig att hitta ett nytt bra erbjudande på en ny telefon. Detta kan vi göra tack vare våra goda samarbeten med våra mobiloperatörer och leverantörer.

FRÅGOR?

KONTAKTA BUTIKEN

Telefon: 0101-550 234
E-post: varberg@phoneix.se

Adress: Torggatan 23, 432 41 Varberg