VÄLKOMMEN!

Mobilreparation i Varberg

I vår stora, fräscha lokal på Västra Vallgatan i centrala Varberg finns vi där för dig när din mobil eller surfplatta behöver service. Du hittar vår entré bredvid Systembolaget. Börja dina ärenden hos oss, så är vi oftast färdiga med din enhet innan timmen är passerad, oavsett om du vill byta skärm på Samsung S20 eller byta batteri på iPhone X. Om du inte vet vad som strular med mobilen, sväng förbi vår butik så kommer våra duktiga mobiltekniker att felsöka den och ge ett kostnadsförslag.

VANLIGA FRÅGOR

Mån – Fre | 10-18
Lördag | 10-16
Söndag | Stängt

 Vi reserverar oss för eventuella avvikande öppettider vid helgdagar och högtider. Du är varmt välkommen att ringa oss innan om du är osäker!

Laga din mobil hos oss på Phoneix i Varberg. Vår butik ligger mitt i centrum längs Västra Vallgatan. Det finns gott om parkeringsplatser i P-Hus Trädgården.

Fördelen med oss på Phoneix är att vi lagar nästan allt samma dag, oftast inom några timmar. Detta är ett perfekt tillfälle för dig att ta en lunch på stan eller en shoppingrunda medan du väntar. Varberg centrum är väldigt vackert som du säkert redan vet!

Vi har även flera butiker runt om i Sverige som du kan läsa om här.

Nej, du behöver inte boka tid för att laga din telefon hos oss. Vi erbjuder express-service via drop-in. Välkommen in!

Om du däremot vill vara säker på att den blir reparerad på en specifik tid så erbjuder vi tidsbokning. Kontakta oss via formuläret och säg vilken tid du vill att reparationen skall vara klar!

Reparationstider:

Laga iPhone – ca. 1 timme
Laga Samsung – ca. 1-2 timmar
Laga iPad – ca. 3-4 timmar
Laga övriga modeller – ca. 2 timmar

Vi har lagat och reparerat mobiltelefoner och surfplattor i många år. Vi kommer göra allt vi kan för att hjälpa dig. Om skadan skulle vara så illa att det inte går att laga, då hjälper vi dig att hitta ett nytt bra erbjudande på en ny telefon. Detta kan vi göra tack vare våra goda samarbeten med våra mobiloperatörer och leverantörer.

FRÅGOR?

KONTAKTA BUTIKEN

Telefon: 0101-550 234
E-post: [email protected]

Adress: Västra Vallgatan 6B, 432 41 Varberg

En professionell mobilreparatör i Varberg.

När skadan har inträffat och din mobiltelefon är trasig så kommer du vilja vända dig till en verkstad som är seriös och professionell. Vår personal, som har lång erfarenhet, kommer att ta väl hand om din mobiltelefon och se till att reparationen genomförs korrekt. För oss i Varberg är det viktigt med att alla våra kunder är nöjda. Därför har vi idag högst betyg bland våra kunder vad gäller nöjda kunder och höga betyg.

Laga iPhone Varberg

Har du en trasig iPhone? Oavsett vad du har för problem med din enhet så är du varmt välkommen till PhoneIX Varberg. Behöver du byta glas på iPhone 12? Laga iPhone 11 skärm? Eller behöver du byta batteri iPhone X? Vi reparerar din iPhone, oavsett modell. Vi använder oss av reservdelar till iPhone av hög kvalitet. Vi har dessutom lång erfarenhet av iPhone-reparationer. Att byta skärm på iPhone tar oftast inte mer än en timme och batteribyte genomför vi på 30-45 minuter.

Laga iPad

Har du en trasig iPad? Vi hjälper dig byta glas på iPad eller iPad batteribyte. Vi kan givetvis hjälpa dig med mer än endast skärmbyte och batteribyte på iPad. Du kan även lämna in din iPad till oss om du inte vet vad felet på den är. I så fall tar vi reda på det och åtgärdar problemet. En vanlig fråga vi får är ”Vad har jag för iPad?”. Detta kan du ta reda på genom modellnumret som står på baksidan av din iPad. Du hittar vår lista över alla iPad-modeller här.

Laga Samsung i Varberg

Vi har lång erfarenhet av att laga enheter från Samsung. Vi kan hjälpa dig med att byta skärm Samsung S20, byta batteri Samsung S10 och mycket mer. Det spelar ingen roll vilken Samsung-modell du har. Vi hjälper dig, oavsett om du har en Samsung A50 eller Samsung S21. Hos oss kan du även laga Samsung Tab. Du har alltid 12 månaders garanti när du lagar din Samsung-enhet hos oss.

Laga Huawei i Varberg

Behöver du laga Huawei telefon? Vi kan hjälpa dig med allt från att byta skärm Huawei P30 Pro till att byta batteri Huawei Honor 8. Självklart har du alltid 12 månaders garanti på reparationen när du lagar Huawei hos oss.