Laga iphone Varberg

Mobilreperation i Varberg

I vår stora, fräscha lokal på Västra Vallgatan i centrala Varberg finns vi där för dig när din mobil eller surfplatta behöver service. Du hittar vår entré bredvid Systembolaget. Börja dina ärenden hos oss, så är vi oftast färdiga med din enhet innan timmen är passerad, oavsett om du vill byta skärm på Samsung S20 eller byta batteri på iPhone X. Om du inte vet vad som strular med mobilen, sväng förbi vår butik så kommer våra duktiga mobiltekniker att felsöka den och ge ett kostnadsförslag.


Kontakta Butiken

Telefon: 0101-550 234

E-post: Varberg@phoneix.se

Västra Vallgatan 6B, 432 41 Varberg

Om du har någon fråga som har att göra med en reparation eller en vara som du har köpt i butik, skall du kontakta den butiken som du har genomfört köpet i.

Om du har en fråga som har att göra med en beställning du har gjort via vår hemsida så kan du kontakta oss via telefon eller mail.

Mån – Fre | 10-18
Lördag | 10-16

Vi reserverar oss för eventuella avvikande öppettider vid helgdagar och högtider. Du är varmt välkommen att ringa oss innan om du är osäker!

Laga din mobil hos oss på Phoneix i Varberg. Vår butik ligger mitt i centrum längs Västra Vallgatan. Det finns gott om parkeringsplatser i P-Hus Trädgården.

Välkommen in till en professionell kedja för reparationer och underhåll. Vi hjälper dig med de flesta tänkbara problem och är experter på att laga iPhone, iPad, Samsung och Huawei.

Kan vi inte reparera din gamla telefon så kan vi hjälpa dig att hitta ett bra erbjudande på en ny telefon.

Självklart! Vi genomföra även reparationer på mobiltelefoner som är skrivna på företag. Du kan själv välja att betala som privatperson eller via företaget. Kontakta oss innan så hjälper vi dig!

Behöver du hjälp med fler mobiltelefoner till ditt företag och är nyfiken på hur vi kan hjälpa dig? Klicka här så kan du läsa mer.

De flesta reparationer vi utför tar ca. 2 timmar i någon av våra butiker. Om du ska skicka in den via postorder tar det ca 5 arbetsdagar. Detta beror också på om vi har den specifika reservdelen i lager som gör att vi kan genomföra reparationen.

Vissa reparationer såsom iPads kan ha varierande arbetstid beroende på hur teknikerna har det när du kommer in.

Reparationstider
Laga iPhone – ca. 1 timme
Laga Samsung – ca. 1-2 timmar
Laga iPad – ca. 3-4 timmar

Nej, du behöver inte boka tid för att laga din telefon hos oss. Vi erbjuder express-service via drop-in.

Om du däremot känner dig tvungen att vara säker på att den blir reparerad på en specifik tid så erbjuder vi tidsbokning.

Reparationstider
Laga iPhone – ca. 1 timme
Laga Samsung – ca. 1-2 timmar
Laga iPad – ca. 3-4 timmar

I normala fall inte, vi tar samma pris för reparation i butik som vi annonserar ut på vår hemsida. Däremot kan det i vissa fall förekomma mer arbete om telefonen till exempel är illa skadad och behöver riktas för att byta skärm. Men det meddelas då i butiken innan arbetet påbörjas.

Vi är kontantlösa butiker och accepterar följande betalsätt:

  • Kort (Mastercard, Visa, Maestro)
  • Klarna
  • Swish

För företagskunder med avtal hos oss kan vi även erbjuda faktura. Vi fakturerar inte privatpersoner och enskilda firmor.

En professionell mobilreparatör i Varberg.

När skadan har inträffat och din mobiltelefon är trasig så kommer du vilja vända dig till en verkstad som är seriös och professionell. Vår personal, som har lång erfarenhet, kommer att ta väl hand om din mobiltelefon och se till att reparationen genomförs korrekt. För oss i Varberg är det viktigt med att alla våra kunder är nöjda. Därför har vi idag högst betyg bland våra kunder vad gäller nöjda kunder och höga betyg.

Laga iPhone Varberg

Har du en trasig iPhone? Oavsett vad du har för problem med din enhet så är du varmt välkommen till PhoneIX Varberg. Behöver du byta glas på iPhone 12? Laga iPhone 11 skärm? Eller behöver du byta batteri iPhone X? Vi reparerar din iPhone, oavsett modell. Vi använder oss av reservdelar till iPhone av hög kvalitet. Vi har dessutom lång erfarenhet av iPhone-reparationer. Att byta skärm på iPhone tar oftast inte mer än en timme och batteribyte genomför vi på 30-45 minuter.

Laga iPad

Har du en trasig iPad? Vi hjälper dig byta glas på iPad eller iPad batteribyte. Vi kan givetvis hjälpa dig med mer än endast skärmbyte och batteribyte på iPad. Du kan även lämna in din iPad till oss om du inte vet vad felet på den är. I så fall tar vi reda på det och åtgärdar problemet. En vanlig fråga vi får är ”Vad har jag för iPad?”. Detta kan du ta reda på genom modellnumret som står på baksidan av din iPad. Du hittar vår lista över alla iPad-modeller här.

Laga Samsung i Varberg

Vi har lång erfarenhet av att laga enheter från Samsung. Vi kan hjälpa dig med att byta skärm Samsung S20, byta batteri Samsung S10 och mycket mer. Det spelar ingen roll vilken Samsung-modell du har. Vi hjälper dig, oavsett om du har en Samsung A50 eller Samsung S21. Hos oss kan du även laga Samsung Tab. Du har alltid 12 månaders garanti när du lagar din Samsung-enhet hos oss.

Laga Huawei i Varberg

Behöver du laga Huawei telefon? Vi kan hjälpa dig med allt från att byta skärm Huawei P30 Pro till att byta batteri Huawei Honor 8. Självklart har du alltid 12 månaders garanti på reparationen när du lagar Huawei hos oss.

Laga telefon Varberg

Välkommen till vår mobilreparatör i Varberg! Vi är din pålitliga partner när det gäller att laga din trasiga telefon. Oavsett om din skärm är repad, batteriet tappat sin kapacitet eller om du har andra problem med din telefon, är vi här för att hjälpa dig.