VÄLKOMMEN!

LAGA DIN MOBIL ELLER SURFPLATTA

Hej och välkommen till din mobilreparatör i Norrköping! Hos oss kan du laga din Samsung, Iphone, Ipad eller Huawei! Är det så enkelt som att du har tröttnat på att din mobil alltid laddar slut? Kom in så hjälper vi dig kolla på ett nytt batteri!

Vårt fokus ligger på kvaliteten i våra reparationer och vår service. Vårt mål är att alltid ha nöjda kunder genom att se till att alltid vara bäst på det vi gör.

Vi har funnits sedan 2013 och har en av branschens mest kompetenta personal med många års erfarenhet från reparationer och service av elektronik.

Utöver våra reparationer kan du alltid hitta bra och säkert tillbehör till din mobiltelefon. Vi har allt från skärmskydd, hörlurar och skal. Välkommen in så hjälper vi dig!

VANLIGA FRÅGOR

Mån – Fre | 10-19
Lördag | 10-17
Söndag | 10-17

Vi reserverar oss för eventuella avvikande öppettider vid helgdagar och högtider. Du är varmt välkommen att ringa oss innan om du är osäker!

Laga din mobil hos PhoneIX i Norrköping. Vår butik ligger i Spiralens Köpcentrum, mitt i stan och nära parkeringen vid ICA Supermarket Spiralen.

Här kan vi hjälpa dig laga din iPhone, Samsung, iPad, Huawei och många andra modeller. Utöver reparationer har vi ett brett utbud av tillbehör och skydd för din telefon. Om du är osäker är du alltid välkommen att ringa oss eller kontakta oss via formuläret.

Vi finns på flera orter i Sverige – här hittar du alla butiker.

Vi har alltid drop-in i våra butiker. Du behöver inte boka någon tid utan du är välkommen under våra öppettider så tar vi emot dig.

Om du däremot vill vara säker på att den blir reparerad på en specifik tid så erbjuder vi tidsbokning. Kontakta oss via formuläret och säg vilken tid du vill att reparationen skall vara klar!

Reparationstider:

Laga iPhone – ca. 1 timme
Laga Samsung – ca. 1-2 timmar
Laga iPad – ca. 3-4 timmar
Laga övriga modeller – ca. 2 timmar

I normala fall inte. Vi tar samma pris för reparation i butik som vi annonserar ut på vår hemsida. Däremot kan det i vissa fall förekomma mer arbete beroende på hur illa skadan är på din telefon eller surfplatta . Men det meddelas då i butiken innan arbetet påbörjas.

Vi har lagat och reparerat mobiltelefoner och surfplattor i många år. Vi kommer göra allt vi kan för att hjälpa dig. Men om skadan skulle vara så illa att det inte går att laga, då hjälper vi dig att hitta ett nytt bra erbjudande på en ny telefon. Detta kan vi göra tack vare våra goda samarbeten med våra mobiloperatörer och leverantörer.

FRÅGOR?

KONTAKTA BUTIKEN

Telefon: 0101-550 239
E-post: norrkoping@phoneix.se

Spiralen Köpcentrum
Adress
: Drottninggatan 59, 602 32 Norrköping