VÄLKOMMEN!

DIN MOBILREPARATÖR I BORÅS

Vi tror på att telefonen är din närmaste vän och ditt viktigaste verktyg i vardagen. Därför strävar vi alltid efter att hjälpa våra kunder att ha en fullt fungerande telefon. PhoneIX  levererar helhetslösningar som förlänger livet på mobiltelefoner. Vi är rådgivare och reparatörer som tipsar om hur du uppgraderar, kompletterar och skyddar din telefon, hur du använder den och hur du förlänger livet på den. Vår passion ligger i att laga och serva telefoner.

Vi älskar utmaningar och vi älskar nöjda kunder! Kom in så hjälper vi dig! Vi har öppet hela veckan!

VANLIGA FRÅGOR

Mån – Fre | 10-19
Lördag | 10-16
Söndag | 12-16

Vi reserverar oss för eventuella avvikande öppettider vid helgdagar och högtider. Du är varmt välkommen att ringa oss innan om du är osäker!

Laga din iPhone, iPad eller Samsung hos på PhoneIX i Borås. Vi ligger i Pallas-huset mellan Glitter och Åhlens. 

Här kan vi hjälpa dig laga din iPhone, Samsung, iPad, Huawei med mera. Utöver reparationer har vi ett brett utbud av tillbehör och skydd för din telefon.

Vi har alltid drop-in i våra butiker. Du behöver inte boka någon tid utan du är välkommen under våra öppettider så tar vi emot dig.

Det går självklart bra att göra en bokning om man vill. Ring in till oss eller skriv till oss via formuläret och berätta när du önskar komma in och när du vill ha reparationen klar.

Reparationstider:

Laga iPhone – ca. 1 timme
Laga Samsung – ca. 1-2 timmar
Laga iPad – ca. 3-4 timmar

I normala fall inte. Vi tar samma pris för reparation i butik som vi annonserar ut på vår hemsida. Däremot kan det i vissa fall förekomma mer arbete beroende på hur illa skadan är på din telefon eller surfplatta . Men det meddelas då i butiken innan arbetet påbörjas.

Självklart! Vi genomföra även reparationer på mobiltelefoner som är skrivna på företag. Du kan själv välja att betala som privatperson eller via företaget. Kontakta oss innan så hjälper vi dig!

Behöver du hjälp med fler mobiltelefoner till ditt företag och är nyfiken på hur vi kan hjälpa dig? Klicka här så kan du läsa mer.

FRÅGOR?

KONTAKTA BUTIKEN

Telefon: 0101-550 232
E-post: boras@phoneix.se
Adress: Pallas Köpcentrum
Lilla Brogatan 10, 503 30 Borås