VÄLKOMMEN!

DIN MOBILREPARATÖR I GÖTEBORG

När skadan väl inträffar finns vi alltid där för dig. Vi vet hur viktigt det är att ha en fungerande och snabb mobiltelefon. Hela livet finns ju i den!

Vi hjälper våra kunder med allt från att komplett laga telefonerna och surfplattorna till enklare byten av displayer och batterier. Du berättar för oss vad vi kan göra för dig – och vi ser till att göra dig nöjd!

Vi älskar utmaningar och vi älskar nöjda kunder! Kom in så hjälper vi dig! Vi har öppet hela veckan!

VANLIGA FRÅGOR

Mån – Fre | 10-20
Lördag | 10-18
Söndag | 10-18

Vi reserverar oss för eventuella avvikande öppettider vid helgdagar och högtider. Du är varmt välkommen att ringa oss innan om du är osäker!

Laga din mobil hos PhoneIX i Allum, Partille. Du hittar oss på nedre plan vid Entré 1, granne med Kicks!

Allum är östra Göteborgs köpcentrum beläget i Partille och överbryggar E20, 8 km från Göteborg centrum.

Vi har alltid drop-in i våra butiker. Du behöver inte boka någon tid utan du är välkommen under våra öppettider så tar vi emot dig.

Det går självklart bra att göra en bokning om man vill. Ring in till oss eller skriv till oss via formuläret och berätta när du önskar komma in och när du vill ha reparationen klar.

Reparationstider:

Laga iPhone – ca. 1 timme
Laga Samsung – ca. 1-2 timmar
Laga iPad – ca. 3-4 timmar

I normala fall inte. Vi tar samma pris för reparation i butik som vi annonserar ut på vår hemsida. Däremot kan det i vissa fall förekomma mer arbete beroende på hur illa skadan är på din telefon eller surfplatta . Men det meddelas då i butiken innan arbetet påbörjas.

Självklart! Vi hjälper många företagskunder i Göteborgsregionen och i Västsverige. Låt oss hjälpa dig och ditt bolag också!

Behöver du hjälp med fler mobiltelefoner till ditt företag och är nyfiken på hur vi kan hjälpa dig? Klicka här så kan du läsa mer.

FRÅGOR?

KONTAKTA BUTIKEN

Telefon: 0101-550 231
E-post: allum@phoneix.se

Adress: Kyrktorget 19, 433 33 Partille