VÄLKOMMEN!

Mobilreparation i Lindvallen Sälen

Tyvärr har vi stängt vår butik i Lindvallen.

Besök eller kontakta våran butik i Mora.

Välkommen till vår butik i Lindvallen, Sälen! I Lindvallen hittar du oss inne på Experium. Vi hjälper dig med din telefon eller surfplatta, lämna in den hos oss så lagar vi enheten medans du är i backen! Hos oss hittar du även mängder av användbara tillbehör. Har du glömt laddkabeln hemma? Behöver du en powerbank så att du kan ladda telefonen var du än befinner dig? Då hittar du tillbehören du behöver hos oss.

VANLIGA FRÅGOR

Butiken har Stängt

Besök eller kontakta våran butik i Mora HÄR

Ringa oss om du har några frågor.

Tel: 0101-550233

Laga din mobil hos Phoneix i Lindvallen. Du hittar butiken inne på Experium. Hos oss kan du enkelt och smidigt få din telefon eller surfplatta reparerad. Vi reparerar de allra flesta modellerna från Apple, Samsung och Huawei.

Vi finns på flera orter i Sverige – här hittar du alla butiker.

Vi har alltid drop-in i våra butiker. Du behöver inte boka någon tid utan du är välkommen under våra öppettider så tar vi emot dig.

Det går självklart bra att göra en bokning om man vill. Ring in till oss eller skriv till oss via formuläret och berätta när du önskar komma in och när du vill ha reparationen klar.

Reparationstider:

Laga iPhone – ca. 1 timme
Laga Samsung – ca. 1-2 timmar
Laga iPad – ca. 3-4 timmar
Laga övriga modeller – ca. 2 timmar

Du är alltid välkommen att ringa oss under våra öppettider. Och självklart kan du skriva till oss via formuläret på denna sidan. Vi förstår om du har många frågor och vi hjälper gärna till att svara på dem. Och som sagt, vi har alltid drop-in. Välkommen!

FRÅGOR?

KONTAKTA BUTIKEN

PHONEIX Mora
Telefon
: 0101-550233
E-post: [email protected]

Laga iPhone Lindvallen

Få hjälp med din mobilreparation i Lindvallen! Har du haft sönder telefonen i skidbacken under skidsemestern? Inga problem! Då kan du få telefonen lagad hos oss innan du åker hemåt igen. Vi har lång erfarenhet av att laga enheter från Apple. Dessutom så har du 12 månaders garanti på reparationen när du lagar din iPhone hos oss. Alltså kan du känna dig trygg efter reparationen när du lagar din enhet hos oss. Om något problem skulle uppstå med telefonen efter reparationen så kan du utnyttja din garanti i valfri butik! Alltså ser vi till att lösa problemet även om du inte bor i Lindvallen.

Oavsett vad du har för problem så hjälper vi dig. Exempelvis så kan vi byta skärm på iPhone 12, byta batteri på iPhone XR eller rengöra laddporten på iPhone XS Max. Inget problem är för stort eller för litet för oss! Självklart kan vi även hjälpa dig som har en trasig iPad. Du har alltid 12 månaders garanti även på iPad-reparationer. Dessutom så har vi lång erfarenhet av reparationer på iPads.

Samsung-reparationer

Kan jag laga min Samsung hos Phoneix i Lindvallen? Svaret på denna fråga är ja! Vi har lång erfarenhet av reparationer på enheter från Samsung. Dessutom erbjuder vi 12 månaders garanti på alla Samsung-reparationer. Däremot så är reservdelar från Samsung beställningsvaror. Därmed tar det i vissa fall några arbetsdagar innan reservdelarna finns på plats i butik. Om du redan vet vilken dag och tid du vill besöka butiken så kan du boka en tid för reparationen. Då ser våra reparatörer till att reservdelarna som behövs finns på plats innan du dyker upp.

Mobiltillbehör Lindvallen

Det är lätt hänt att glömma laddkabeln hemma när man åker iväg. Om du har glömt laddkabeln eller något annat viktigt tillbehör hemma så kan du alltid införskaffa det hos oss. I vår butik i Lindvallen hittar du laddkablar, mobilskal, plånboksfodral, adaptrar, powerbanks, hörlurar och mycket mer! Och våra kunniga reparatörer hjälper dig att hitta mobiltillbehören du behöver.