Kampanjer

Bus eller Mobilreparation?

Kampanj Mobilreparation

Redan nu smygstartar vi vår Halloween-vecka med två riktigt bra erbjudande för våra kunder! Fånga dina bästa Halloween stunder med en fungerande och väl skyddad mobiltelefon. Som vanligt har vi drop-in i alla våra butiker, du behöver inte boka någon tid! Varmt välkommen in och glöm inte att fråga övriga familjemedlemmar och vänner om de också har en telefon eller surfplatta som behöver lite kärlek!

Ruskigt vänliga och spökliga hälsningar, Team Phoneix

Genomför 2st reparationer (mobiltelefoner eller surfplattor) och få 20% rabatt på en av reparationerna!

Till er som har flera mobiltelefoner hemma eller på kontoret som behöver lagas – ta med dem in till oss och få en generös rabatt! Många av våra kunder har både en privat mobiltelefon och en jobbtelefon, i värsta fall behöver båda genomgå en reparation. Därför erbjuder vi just nu denna Halloweenkampanj. Det går självklart också bra att kombinera detta erbjudande om du tar med en vän eller familjemedlem som har en skadad telefon eller surfplatta.

20% rabatt på valfritt skal/skydd när du köper en reparationer! (mobiltelefoner eller surfplattor)

Se till att olyckan inte händer igen. Skydda dig med några av våra skal och mobilfodral från vår samarbetspartner Holdit. Under Halloween-veckan kommer vi kunna erbjuda våra kunder 20% rabatt på ett skal eller skydd. Den bästa kombinationen är självklart ett skal med ett bra displayskydd som skyddar skärmen från repor och framtida kantstötningar. Här på vår hemsida har vi en liten del av sortimentet. Men i våra butiker kommer du att hitta betydligt fler färger och modeller.

Detta är endast en kampanj och kommer endast att gälla under vecka 43 & vecka 44. Erbjudandet gäller så länge lagret räcker och vi reserverar oss för eventuella felskrivningar.

Vid frågor är du alltid välkommen att kontakta någon av våra butiker eller maila oss via [email protected]

2 thoughts on “Bus eller Mobilreparation?

  1. Karn Duril skriver:

    Vad kostar det att byta glas på iPhone 6?

  2. Erik Lundin skriver:

    Tusen tack för er hjälp! Stort tack till tjejen och killen i Frölunda Torg som hjälpte mig! Vilka hjältar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *